TOPFILMS

De meeste waardevolle films voor jou op een rijtje!

Bekijk een mooie selectie van inspirerende films of documentaires. Na het kijken ben je zeker wat waardevolle inzichten rijker! Ik houd alles bij en vul de lijst regelmatig aan voor je.

Heb jij iets interessants gezien, wat hier niet mag ontbreken? Laat het me vooral weten

HEAL

Een documentaire die jou meeneemt op een wetenschappelijke en spirituele reis waarin je ontdekt dat het menselijk lichaam zichzelf kan genezen door iemands waarneming te veranderen.
Te zien via: Youtube

 

‘INNSAEI’

Staat de moderne mens nog wel in contact met de ‘innerlijke mens’?  In deze documentaire reis je de wereld over om spirituele leiders, wetenschappers en kunstenaars te horen over Innsaei, een IJslands concept dat mensen in staat stelt contact met elkaar te maken via empathie en intuïtie.
Te zien via: Youtube

 

THE BIGGEST LITTLE FARM

Deze documentaire gaat over het verwezenlijken van je dromen én geeft een kijkje in de effectiviteit van een perfect werkend eco-systeem. De natuur is ontzettend slim op elkaar ingespeeld.
Te zien via: Youtube en Pathe thuis

 

THE EARTHING MOVIE

The Earthing Movie is een documentaire die het wetenschappelijke fenomeen onthult van hoe we ons lichaam kunnen genezen door het eenvoudigste te doen dat een mens kan doen: blootsvoets op de aarde staan.
Te zien via: Youtube

 

THE SECRET

Documentaire uit 2007 over de kracht van positiviteit en zelfbeschikking. Volgens aanhangers van ‘het geheim’ geeft het toegang tot alles wat men begeert: ongelimiteerd geluk, gezondheid, geld, relaties, liefde, jeugd. De kwaliteit van het beeld/geluid is soms wat slecht, maar de boodschap is helder.
Te zien via: Youtube

 

SPECIAAL VOOR JOU

Als (betaald) lid krijg jij toegang tot specifieke learnings!

Hoe buig je negatieve gedachten om? Hoe kun je meer richting geven aan de doelen in jouw leven? Hoe zet je verlangens om in resultaat? Als lid krijg je toegang tot de interessante opdrachten. Door het uitvoeren van deze oefeningen leer je richting geven aan een krachtig en gezond leven!