TOPBOEKEN

De meeste waardevolle boeken op een rijtje!

Je hebt wel eens van die boeken die je het liefs aan iedereen cadeau wil geven. Hier vind je een lijstje met dat soort inspirerende boeken!

Heb jij een mooi boek dat hier niet mag ontbreken? Ik hoor het graag van je.

Human Design

De blauwdruk van je leven

Wat maakt jou uniek? Hoe werkt jouw energie en wat is jouw bestemming? Krijg inzicht in je verlangens, missie, kwaliteiten en drijfveren. Door ‘jouw unieke design’ op te volgen leer je alles over de werking van jouw energie en de valkuilen die je geneigd bent te maken.
Auteur: Guide Wernink & Sarah Leers

 

THE POWER OF NOW

Hoe we ons kunnen bevrijden van negatieve gedachten en patronen? En hoe leren we leven in het huidige moment? Dit boek geeft handvaten om (meer) bewustzijn te ontwikkelen en innerlijke vrede te vinden, wat bijdraagt aan het zelfhelend vermogen.
Auteur: Eckhart Tolle

 

Vind je Ikigai

We snappen het belang van onze ‘ikigai’, de zoektocht naar ons geluk. Maar hoe vind je hem nou precies? Een praktische gids waarmee je je ikigai kunt ontdekken en activeren, het concept uit de oude Japanse wijsheid die de wereld aan het veroveren is.
Auteur: Francesc Miralles | Héctor García

The miracle of water

De Japanse onderzoeker Masaru Emoto toont aan wat voor vernietigend effect negatieve woorden, gedachten en emoties hebben op de moleculen in water. Aangezien de wereld en wijzelf voor zeventig procent uit water bestaan, hebben we de sleutel in handen om grote veranderingen te bewerkstelligen. (De boeken van Emoto zijn ook in het Nederlands verkrijgbaar, maar bizar duurder dan de Engelse varianten)
Auteur: Masaru Emoto

Heel

Vastgeroeste denkpatronen en onverwerkte, geblokkeerde emoties zitten dan vast in je lichaam en liggen in je celgeheugen opgeslagen. Door deze te resetten en opnieuw te programmeren kunnen je lichaam en geest zich herstellen. Aan de hand van haar eigen ervaring, voorbeelden van ervaringsdeskundigen en theoretische achtergronden uit de energetische geneeskunde, neurowetenschappen en positieve psychologie neemt Vilna je mee in een wereld vol mogelijkheden.
Auteur: Vilna van Betten

De moed van imperfectie

Brené Brown beschrijft hoe moed, compassie en verbondenheid een belangrijke plek in je leven kunnen krijgen. Dit boek gaat over de levenslange reis van `Wat zullen anderen wel niet denken? naar `Ik ben goed genoeg. Op haar eigen, eerlijke, warme en grappige manier moedigt ze de lezer aan om perfectionisme te laten varen, stress als leefstijl los te laten, te vertrouwen op intuïtie en creativiteit de ruimte te geven. Ze pakt alle duistere emoties aan die de weg naar een voller leven belemmeren.
Auteur: Brené Brown

De helende reis

In “De helende reis” deelt Bays haar persoonlijke ervaring met het overwinnen van een grote gezondheidsuitdaging en hoe ze haar zelfhelend vermogen heeft aangesproken.  Ze nam haar leven nauwgezet onder de loep en zeven weken later was ze genezen: zonder medicijnen, zonder operatie.
Auteur: Brandon Bays

je bent zoals je denkt

Dit boek leg uit hoe je gedachten je dagelijkse realiteit creëren. Zoals je denkt, zo zal je zijn en zo zal je leven zich vormen. Door je eigen denkwijze beter te begrijpen, zal je in staat zijn meer te leven zoals jij dat graag wilt.
Auteur: Michael Pilarzcyk

 

de gouden gezondheidsgids

Dit boek biedt een reddingsplan om in korte tijd weer gezond(er) te worden. Alle essentiële pijlers komen aan bod, namelijk: • Voeding • Beweging • Ontspanning • Relaties • Bioritme • Gifstoffen • Mindset. Het is een concreet raamwerk om beter voor het grootste kapitaal te zorgen: jouw gezondheid.
Auteurs: Richard de Leth en Ruud Rotteveel

 

jij bent de liefde

In dit boek nodigt Dokter Juriaan je uit om te leven vanuit zelfvertrouwen, zelfrespect en zelfwaardering. Vanuit die plek heb je uiteindelijk de meeste liefde te geven en zul je in staat zijn om honderd procent van jouw kostbare waarde toe te voegen aan je eigen leven, je gezondheid én aan de wereld om jou heen.
Auteur: Juriaan Galavazi

 

SPECIAAL VOOR JOU

Als (betaald) lid krijg jij toegang tot specifieke learnings!

Hoe buig je negatieve gedachten om? Hoe kun je meer richting geven aan de doelen in jouw leven? Hoe zet je verlangens om in resultaat? Als lid krijg je toegang tot de interessante opdrachten. Door het uitvoeren van deze oefeningen leer je (meer) richting geven aan een krachtig en gezond leven!