DE STUDEERKAMER

Dit is de ‘studeerkamer’, een ruimte die jou de gelegenheid geeft om je te verdiepen in de werking van je lichaam én van je geest.

We hebben veel invloed op het functioneren van ons lichaam en onze geest. Misschien kunnen we niet alles beïnvloeden, maar we kunnen in zekere zin de richting bepalen. Daarvoor is het wel van belang om de verschillende aspecten in het leven op een helende manier in te zetten. En hier leer je hoe dat moet!

Top films

De meeste waardevolle films voor jou op een rijtje!

Bekijk een mooie selectie van inspirerende films en documentaires. Na het kijken ben je zeker wat waardevolle inzichten rijker! Ik houd alles bij en vul de lijst regelmatig aan voor je.

 

 

Top boeken

Boeken die je echt gelezen moet hebben!

Je hebt wel eens van die boeken die zulke mooie inzichten geven. Dat zijn boeken die je het liefst aan iedereen cadeau wil geven. Ik heb een lijstje van dit soort boeken voor je opgesteld. Veel leesplezier!

 

SPECIAAL VOOR JOU

Meer inzicht door specifieke learnings!

Hoe buig je negatieve gedachten om? Hoe kun je meer richting geven aan de doelen in jouw leven? Hoe zet je verlangens om in resultaat? Neem een kijkje bij deze interessante opdrachten. Door het uitvoeren van deze oefeningen leer je richting geven aan een krachtig en gezond leven!

ONTVANG HET MAGAZINE

Dit tijdschrift helpt jou om sterker in je vel te zitten!

 

Lees over boeiende onderwerpen, praktische tips, interviews en nog veel meer. Lees het magazine digitaal of ontvang het tijdschrift op je deurmat. Neem een kijkje in de shop voor de beschikbare edities.

MY JOURNAL

Houd je routines vast voor een gezond lichaam en geest!

Wil je meer uit je dag halen? Het bijhouden van een journal helpt je jouw fysieke en mentale gezondheid te verbeteren.