E-magazine Sterk in mijn vel

Hoera, de eerste editie van het magazine is uit! En om dat te vieren ontvang jij deze ter kennismaking helemaal gratis!

In deze editie, met het thema ‘Puur’, neem ik je mee op reis langs inspirerende thema’s die bijdragen aan jouw gezondheid. Buiten zijn, de aarde voelen, de manier hoe we lopen en hoe we ons kleden: alles heeft invloed op ons lichaam, onze hormonen en dús onze huid. Welke praktische tips haal jij uit deze editie voor een sterk, gezond en puur bestaan?

Ontvang het gratis!

Dit tijdschrift helpt jou om sterker in je vel te zitten! Lees over boeiende onderwerpen, praktische tips, interviews en nog veel meer.

Aanmelden gratis E-magazine Sterk in mijn vel

Waarom lid worden?

Het magazine is een terugkerend onderdeel van het lidmaatschap. Daarnaast krijg je als lid o.a. toegang tot inspirerende succesverhalen, praktische learnings en gezonde recepten. Net wat meer houvast en inspiratie voor een krachtig en gezond leven. Als premiumlid ontvang je ook nog eens tot 20% korting in de webshop!

Al bekend met mijn boek?

Het afkicken van hormoonzalven is geen pretje. Na vijftien jaar te hebben gesmeerd, voelde het alsof mijn lichaam geheel afhankelijk was geraakt. De zalven werden sterker maar mijn huidklachten werden niet minder. Dus stopte ik, maar ik was niet voorbereid op wat er toen volgde.

Mijn huid werd vuurrood, scheurde open en jeukte als nooit tevoren. Ik herkende mijn spiegelbeeld op een gegeven moment niet meer terug. Mijn enige houvast voor genezing was een groeiend vertrouwen in het helende vermogen van mijn lichaam. In dit verhaal deel ik open en eerlijk over alles wat ik meemaakte in mijn zoektocht naar herstel. Ik deel foto’s van mijn voortgang en laat ook andere ervaringsdeskundigen aan het woord.