Blog

JooMo, een traktatie voor de huid

JooMo, ik kan niet meer zonder, het helpt mij door de meeste vervelende huiduitslag heen. Wat het zo bijzonder maakt: deze face wash is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten! Het is een ware traktatie voor je huidflora. Dat klinkt natuurlijk een beetje gek, maar zo ervaar ik het wel. JooMo is een prettig product om de huid schoon te maken, te hydrateren en het stimuleert de groei van de goede huidbacteriën.

Dit product is ontwikkeld op basis van het Skin Microbiome Plus+ Technology, Een technologie dat de huid versterkt door de verbetering van de natuurlijke biodiversiteit. Daar waar andere cosmetische producten vaak de huid uitdrogen, zorgt JooMo juist voor een betere vochtbalans van de huid.

Wij bestaan grotendeels uit bacteriën

Jij bent maar voor 40% mens; de rest van jou, die overige 60%, bestaat uit microben. Je lichaam herbergt ongeveer 100 biljoen bacteriën en andere microben die op de huid, mond, ogen en darmen leven. De huid is het grootste orgaan en herbergt de meest uiteenlopende microben in het menselijk lichaam. De overgrote meerderheid van de microben op de huid is gunstig. Ze helpen het immuunsysteem met het evenwicht dat nodig is voor effectieve bescherming.

 

Natuurlijke biodiversiteit

Recent onderzoek heeft aangetoond hoe alledaagse cosmetische producten de biodiversiteit van de huid kunnen verminderen. Uit het onderzoek kwam naar voren dat kunstmatige chemicaliën in alledaagse cosmetica een belangrijke bijdrage leveren aan een probleemhuid.

JooMo is echter ontwikkeld op basis van het Skin Microbiome Plus+ Technology. Deze samenstelling verhoogt de natuurlijke biodiversiteit van de huid, door de huid terug te brengen naar haar natuurlijke conditie.

Eigenschappen van JooMo:

  • 100% natuurlijk
  • Verbetert de huidmicrobioom in 2 weken
  • Ontwikkeld voor de probleemhuid
  • Geschikt voor alle huidtypes

Ervaar het zelf

Bescherm je huid door de microbioom te verbeteren en kunstmatige chemicaliën die in normale cosmetica zitten te vermijden. Gebruik JooMo als dagelijkse verzorging van je huid. Kies voor de body wash, de face wash of de face wash Young, speciaal ontwikkeld voor de jonge huid. Beschikbaar in de shop.