In de media

Er is onmiskenbaar meer aandacht voor TSW gekomen vanuit de media. De duizenden persoonlijke verhalen vanuit de hele wereld kunnen niet meer genegeerd worden. Hier vind je een overzicht van recente uitzendingen of interviews!

Interview WendyOnline.nl

Uitzending Kassa over TSW

RTLnieuws interview met Brenda

8 maart 2024 | Onlangs besteedde RTLnieuws aandacht aan het persoonlijke TSW-verhaal van Brenda. Het is jammer dat de dermatoloog afsluit met inaccurate informatie. TSW ontstaat namelijk niet alleen na overmatig of langdurig gebruik. Ook bij het opvolgen van het smeerschema of bij jonge kindjes (of zelfs babytjes) kan TSW ontstaan.

Talkshow This Morning

4 april 2024 | In deze uitzending van de Britse talkshow ‘This Morning’ vertelt Amy over de jarenlange struggles met haar eczeemklachten en de verstorende werking van de hormoonzalven die ze kreeg voorgeschreven. Ook dermatoloog Dr George Moncrieff erkent in deze uitzending het bestaan van TSW! Zouden de Nederlandse dermatologen eindelijk volgen?

BeautyJournaal volgt CAP-traject

22 februari 2022 | BeautyJournaal, een online nieuwsplatform in de beautybranche, volgt Janneke in haar TSW-traject en haar Cold Plasma behandelingen (CAP) in Engeland. In Nederland kan men nog niet terecht voor de échte CAP-treatments, deze apparatuur is momenteel alleen wettelijk gereguleerd in Engeland en Thailand. In Nederland beschikken sommige schoonheidspecialisten over een Cold Plasma apparaat, echter hebben deze een minder sterkere werking en zijn de resultaten met TSW-patiënten voor zover nog onbekend.