De keuken

Simpel en gezond

Welkom in de keuken. Hier kun jij heerlijke recepten vinden. Deze fijne recepten zijn niet alleen heel voedzaam, maar ook makkelijk te maken en bovenal erg lekker!

De focus ligt op het gebruik van verse en gezonde ingrediënten die bijdragen aan een gevarieerd en uitgebalanceerd voedingspatroon. Zo kun je met de recepten genieten van heerlijke maaltijden én voorzie je jouw lichaam van de juiste (onmisbare) voedingstoffen.

Recepten

Of je nu op zoek bent naar een snel ontbijtje voor een drukke ochtend, een gezonde lunch om mee te nemen of een smakelijk diner voor het hele gezin; hier vind je voor elk moment van de dag de juiste recepten.

Menu

* Alle recepten zijn gluten- en lactosevrij en zonder toegevoegde suikers. Ik deel vegetarische gerechten, maar ook met vis en vlees.

Ik kan mijn eigen eetpatroon het beste ‘gevarieerd’ noemen. Mijn maaltijden zijn een afwisseling van enkel groenten, op sommige dagen een stukje vlees (biologisch én gras gevoerd) of kip (biologisch). Varkensvlees vermijd ik. Vis eet ik regelmatig. Daarvoor houd ik aan: het liefste wilde vis in plaats van gekweekte vis.

Ik ben voorzichtig met nachtschadegroenten, lactose én ei. Ik ben niet zozeer allergisch, maar ik merk dat mijn huid wel getriggerd wordt op de momenten waarop mijn weerstand wat lager is.