ADVIES EN ONDERSTEUNING

Waar kun je terecht?

Het ontwennen van hormoonzalven is een traject waarvoor geduld, vertrouwen en doorzettingsvermogen nodig zijn. Soms staat je hele leven op z’n kop door de klachten die je ervaart. Dat kan behoorlijk machteloos en frustrerend aanvoelen.

Probeer de situatie te aanvaarden zoals deze is, al klinkt dat makkelijker dan gezegd natuurlijk. Soms heb je daar wat extra hulp voor nodig en dat kun je op deze pagina vinden.

Digitale forums

Krijg tips van anderen!

Op de bestaande digitale forums lees je de ervaringen en tips van anderen. Deze forums zijn prettig voor een stukje (h)erkenning. Je kunt er vragen stellen en er wordt vol begrip naar je geluisterd. Onderstaande facebookgroepen zijn vergelijkbaar met elkaar.

Onder je huid

Hilde zet haar ervaringsdeskundigheid in als psychosociaal therapeut.

‘Graag help ik nu, als psychosociaal therapeut, lotgenoten met eczeem en TSW in hun eigen weg naar herstel. Om zichtbaar en inzichtelijk te maken van wat er zich ónder je huid afspeelt om zo van binnenuit toe te werken naar meer balans en beterschap.’

Huidadvies

Maartje zet als huidspecialiste haar ervaringsdeskundigheid succesvol in.

‘Ik adviseer en help iedereen graag die door dit proces (TSW) heengaan. Ik kan je vertellen waar jouw huid doorheen moet tijdens TSW en waarom. Ook heb ik inmiddels de kennis en ervaring met pure producten die de huid kunnen ondersteunen in dit traject in plaats van een reactie te onderdrukken!’

De studeerkamer

Neem een kijkje in de studeerkamer.

Daar vind je inspirerende boeken en films met zeer waardevolle inzichten. Het helpt je om (meer) vertrouwen te krijgen in jouw herstel en leert je jouw lichaam en geest in te zetten op een manier die jouw gezondheid bevordert.

 

SPECIAAL VOOR JOU

Als (betaald) lid krijg jij toegang tot specifieke learnings!

Hoe buig je negatieve gedachten om? Hoe kun je meer richting geven aan de doelen in jouw leven? Hoe zet je verlangens om in resultaat? Als lid krijg je toegang tot de interessante opdrachten. Door het uitvoeren van deze oefeningen leer je richting geven aan een krachtig en gezond leven!

ONTVANG HET MAGAZINE

Dit tijdschrift helpt jou om sterker in je vel te zitten!

 

Lees over boeiende onderwerpen, praktische tips, interviews en nog veel meer. Ontvang het tijdschrift drie keer per jaar via de mail (basislid) óf op je deurmat (premiumlid).

MY JOURNAL

Houd je routines vast voor een gezond lichaam en geest!

Wil je meer uit je dag halen? Het bijhouden van een journal helpt je jouw fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Ontvang nu dit journal cadeau bij jouw lidmaatschap!